Πολιτική Απορρήτου – GDPR

Πολιτική Απορρήτου

Τα στοιχεία που δίνουν οι χρήστες/πελάτες της εταιρίας και οι συναλλαγές αυτών θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές στο εμπορικό κατάστημα. Η εταιρία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή οποιοδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/πελατών αυτού του δικτυακού τόπου σε κανένα τρίτο φορέα, εκτός εάν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφασης άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η εταιρία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από την εταιρία και ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics, Facebook Analytics . Μέσω των υπηρεσιών αυτών κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Google.com, Facebook.com, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Google.com, Facebook.com .

Η ιστοσελίδα θεωρεί ότι οι χρήστες του έχουν διαβάσει το παρόν και έχουν αποδεχτεί πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσεως της ιστοσελίδας.

ΚΑΛΑΘΙ

close